top of page

Tur til Gyldendal 

torsdag 12. oktober kl. 18-20

 

Bunkevis av bøker har vi lest, og mange forfattere har vi opplevd på besøk i vårt leseselskap.  Men hva vet vi egentlig om forlagene? Hva gjør et forlag? Og hvor viktige er forlagene i dag? Nå inviteres du til et av Norges aller største og eldste forlagshus; nemlig Gyldendal. 

Tid: 12. oktober 2023 – avreise kl 16.00 fra Esso Taverna.

Pris: Kr 350, - pr person, som inkluderer buss tur/retur Oslo og servering av hjemmebakte Bitihorn med ost og skinke på bussen. De som måtte ha allergiutfordringer, bes ta med egen niste. Alle tar med egen drikke samt noe å drikke av.

Påmeldingsfrist: 1. september, men meld deg gjerne på så raskt som mulig, først til mølla gjelder.

Medlemmene kan denne gangen gjerne invitere med en leseglad venninne!

 

Hvis Gyldendals vegger kunne fortelle, kunne vi fått en uformell og spennende litteraturhistorie som aldri har vært utgitt. Tenk på alle forfatterne som har kommet og gått! Noen usikre, noen selvsikre, noen talenter helt i starten av sin karriere med mye på hjertet, andre på tampen av et skriveliv der hver bok kan bli den siste. Forlagene har tatt pent imot dem, bistått dem gjennom små og store problemer, økonomiske kniper og skrivesperrer, og fram for alt oppmuntret og hjulpet fram den beste versjonen av hver bok. 

 

Programmet den 12. oktober omfatter:

Omvisning på huset ved adm. dir. Arne Magnus

Litt om Gyldendals historie – i Hamsunsalen

Hva gjør egentlig et forlag og hvorfor trenger vi forlag i framtiden

Forfatter- og redaktørsamtale. Vi er vant til at forfattere bokbades. Denne gangen blir det en samtale mellom redaktør og forfatter. Hvordan er samarbeidet dem imellom? Hva skjer før boka går i trykken?

 

Om påmelding - LES NØYE

350,- per deltaker betales til konto 5122 06 01890 innen 1. september.

NB: Det er svært viktig at du merker innbetalingen med GYLDENDAL og ditt eget navn. Hvis ikke, er det umulig for oss å vite hvem som har betalt. Dette gjelder selvsagt også "ledsager/venninne" som blir med.

Samtidig med at du melder deg på ved innbetaling, ber vi deg om å svare kort på denne e-posten med ditt navn og mobiltelefonnummer samt navn og mobiltelefon til en evt. ledsager/venninne. Dette trenger vi for å ha fullstendig oversikt over påmeldte slik at vi kan ta kontakt ved behov.

 

Styret ønsker dere velkommen til inspirerende og lærerik utflukt med leseselskapet!

bottom of page